top of page
voor het pand4.jpg

Hazel van der Hak

Ik ben Hazel van der Hak, woon in Maastricht en ben gediplomeerd  Jongerencoach & pedagoog.  Tevens ben ik oprichter en eigenaresse van Coach Hazel. En moeder van een dochter van 11 jaar. 

 
Ruim 20 jaar houd ik mij al bezig met jongeren. Voornamelijk met het coachen en begeleiden  van jongeren op diverse gebieden. 


Als jongerencoach krijg ik veel hulpvragen denk hierbij aan:  niet lekker in je vel zitten, depressieve klachten, niet weten wat je wilt qua studie of werk, problemen thuis, last gehad van de corona tijd. Maar ook op studiegebied krijg ik veel verschillende vragen. Zeker als de punten achter blijven zijn het de ouders die vaak aan de bel trekken. Veel problemen die ik tegen kom zijn; niet niet weten hoe te leren, niet gemotiveerd zijn. Te laat beginnen met leren, of geen idee hebben hoe je iets moet leren. 

 

Dat is eigenlijk heel jammer want dit zijn zaken die er wel voor zorgen dat je plezier krijgt in je studie. En daar kan ik je bij helpen.  
Coaching kan op vele manieren,  afhankelijk van de situatie. Maar het belangrijkste is dat ik samen met jou kijk naar wat nú op dit moment belangrijk voor je is. 

 

Belangrijk is dat jij als jongere altijd bij mij centraal staat

beau op kantoor.jpg

Heb je vragen of wil je graag een afspraak  maken?

Klik dan hier: 

bottom of page